خواص نبات

خبرها 3 دی 1399

 

نبات نوعي از شكر تصفيه نشده است كه براي آشپزي و نيز اهداف دارويي استفاده مي‌شود. طبعي گرم دارد و مبدا آن در هند و ايران است و از شكر كريستاليزه و طعم دار ساخته شده‌است. در اين مطلب با كمك جديدترين تحقيقات پزشكي دنيا، شما را با خواص، طرز مصرف اصولي، عوارض جانبي و چند نكته مهم ديگر از نبات آشنا مي كنيم.
نبات خالص از محلول نيشكر و شيره نخل پالميراي آسيايي ساخته شده‌است؛ كه با ريختن محلول نيشكر داخل ديگ هاي بزرگ ساخته مي‌شود كه از قبل نخ‌هايي داخل آن تعبيه شده است. محلول شروع به خشك شدن در اطراف نخ ها مي كند. كريستال‌هاي نبات در نتيجه خنك سازي محلول نيشكر فوق سيرشده، رشد مي كنند.
ارزش غذايي و كالرينبات نسبت به شكر سفيد، كالري بيش تري دارد. براساس گفته سازندگان، يك مارك معروف ۲۵ كالري در هر قاشق چاي خوري دارد در حالي كه شكر دانه‌اي سفيد فقط ۱۶ كالري در هر قاشق چاي خوري دارد.با توجه به آيورودا، نبات يك خنك كننده است كه بخاطر خاصيت كاهشي در واتا و پيتا مشهور است.بعلاوه نسبت به شكر سالم تر است زيرا به طور طبيعي تصفيه شده است.نبات بسيار غني از ويتامين هاي ضروري، مواد معدني و اسيد آمينه است.اعتقاد بر اين است كه ويتامين B-12 دارد كه مهم است و به ندرت در غذاهاي گياهي يافت مي شود. ويتامين B-12 عمدتا در مواد غذايي غير گياهي يافت مي شود؛ اما نبات يك منبع خوب ويتامين B-12 است. حدود 15 گرم نبات حاوي 60 كالري (15 گرم كربن خالص) است، بنابراين بايد در مقدار محدودي مصرف شود.

 

ادامه مطلب....

ارسال نظر

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم