آیا مصرف انار در بارداری بیخطر است؟ این سوال را از تعدادی پزشک و متخصص تغذیه پرسیدیم و بیشتر آنها، مصرف آب انار یا حتی خود میوه انار را در بارداری توصیه کردند. به نظر نمیرسد که مطالعه دقیق یا اثبات پزشکی برای این مطلب وجود داشته باشد اما شاهد یا مدعایی نیز مبنی بر خطرناک بودن مصرف آن وجود ندارد.
بله! توصیه شده که از مصرف عصاره آن خودداری گردد ولی آب آن حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است. طعم شیرین و خوشمزه آن، برای مادرانی که علاقه به شیرینی دارند مفید است و آب آن نیز آب مورد نیاز بدن را به خوبی تامین می کند.
فواید مصرف انار در بارداری
مواد مغذی متعدد موجود در انار، از جمله ویتامین ها و مواد معدنی هستند که برای مادران باردار کاملاً ضروری میباشند. همچنین ساختمان این میوه برای زنان، در موارد متعددی سودمند است.
۱-گنجینه ای از ویتامین c
یکی از ترکیبات حیاتی موجود در انار، ویتامین c است و مقدار مورد نیازی از این ویتامین در بدن زنان باردار ضروری است؛ زیرا وجود این ویتامین با توانایی بدن برای ساختن آهن از مواد غذایی مصرف شده در ارتباط است. مصرف مکملهای آهن در صورتی که هیچ ویتامین c برای جذب آن موجود نباشد، بی فایده است. راجب خواص شگفت انگیز ویتامین سی بیشتر بخوانید!
۲- غنی از فیبر
انار حاوی مقادیر قابل توجهی از فیبر است. خوردن سبزیجات و میوه های غنی از فیبر، به منظور جلوگیری از ایجاد مشکلاتی مانند یبوست و سایر مشکلات گوارشی، به زنان باردار توصیه میشود. فیبر با تحریک حرکات روده، نقش مهمی در ساده کردن مشکلات تمام بدن و رهایی از ناخوشی بازی میکند
ادامه مطلب.....
ارسال نظر